Spelregels

Spelregels abonnementen:

Hoe werkt het?

Als u kiest voor een abonnement, dan ‘koopt’ u een vaste dag in de uitlaat. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een plekje voor uw hond op de dag die u koopt. U betaalt een vast bedrag per maand en hebt dus geen wisselende kosten. De prijzen zijn berekend op 47 weken in het jaar in plaats van 52. Dit is omdat mijn 5 weken vakantie eruit gerekend zijn. Mocht het dus zo zijn dat ik op vakantie ben, betaalt u alsnog het zelfde bedrag. Vakanties worden minimaal 2 weken van te voren kenbaar gemaakt.

Hoe zit het met afzeggen?

Mocht het voorkomen dat uw hond een dag niet mee hoeft met de uitlaat, dan kunt u in de zelfde kalendermaand de wandeling inhalen op basis van beschikbaarheid. Mocht het zijn dat de wandeling niet word ingehaald, dan komt deze te vervallen.

En bij loopsheid of langdurige ziekte?

In dit soort gevallen kan het abonnement gestopt worden. Let op, hiermee komt de plek wel vrij voor andere honden en kan het zijn dat er bij het herstarten geen plek meer is! Wilt u graag uw vaste plek behouden, dan vraag ik 50% reserveringskosten van het abonnement. Bij ziekte kan het abonnement alleen stop gezet worden met een verklaring van de dierenarts.

Wat als de hond niet meer mee hoeft met de uitlaat?

Bij abonnementen heeft u een opzegtermijn van 1 maand. Echter is het bij overlijden niet van toepassing!

Waarom een abonnement in plaats van ritten kaarten?

Met een abonnement bent u altijd zeker van uw plek in de uitlaat. Met rittenkaarten is het altijd op basis van beschikbaarheid. Ook zijn abonnementen goedkoper dan rittenkaarten.